Безробітні Тернопільщини під час пошуку роботи мають знати про всі “підводні камені”

Поділитися

 У Монастириському районному центрі зайнятості відбулися тренінги-семінари для безробітних на теми: «Сучасний підхід до пошуку роботи» та «Безпечний світ».

– Вибір місця праці та посади є одним з найважливіших рішень у житті кожної людини. Враховуючи низький рівень знань якісного пошуку роботи, люди, які бажають працевлаштуватися, часто приділяють мало уваги таким елементам як резюме, інтерв’ю, комунікації з роботодавцем. Крім того, проблемами є   невизначеність з власними цілями, причинами та можливостями, що ускладнює процес працевлаштування, – зазначила тренер консалтингової фірми ТзОВ «Менеджмент Інвест Сервіс» Тетяна Кучер. – Виходячи на ринок праці, потрібно дати відповіді на запитання: «Ким хочу і можу працювати?», «Де працювати?», «За яку оплату?», «Як знайти потенційного працедавця?», «Як отримати робоче місце?». Саме такий, свідомий підхід до пошуку роботи є ефективним на сучасному ринку праці.

Під час згаданих заходів безробітні визначали критерії успішності та якості ділової людини, аналізували періоди особистісного розвитку, брали активну участь у рольових іграх.

«Участь у тренінгу дозволила мені отримати навички комплексного пошуку роботи з урахуванням не лише потреб роботодавців, але й власних очікувань від роботи, схильностей і бачення себе у тій чи іншій сфері», – поділився своїми враженнями про захід учасник тренінгу, безробітний Ігор Федорко.

На Тернопіллі неуважний водій мало не відправив бабусю на “той світ”

Тернопільські школярі нарешті побачили, яке воно – “Місто мрії”