“Фабрика зірок 4” сьогодні обрала Тернопіль, але Тернопіль залишився байдужим

Поділитися

21 листопада мав би стартувати грандіозний концертний тур учасників “Фабрики зірок 4” по містах України. Він завершиться перед Новим роком. Сьогодні фабриканти мали виступати у файному місті Тернополі о 19 годині в ПК “Березіль”, проте квитків продали мало. Такого ажіотажу, як було в попередні роки існування телевізійного проекту вже немає.

Щодо самого тв-шоу, то в результаті напруженої та чесної боротьби переможцем шоу “Фабрика зірок 4″стала Юлія Руднєва. Саме їй висловили свою довіру і любов глядачі. Своїмголосуванням шанувальники подарували фавориту не тільки звання переможця,а й двокімнатну квартиру в Києві, а також контракт з музичним продюсером. Счатлівим володарем другого місця і нової машини Mazda CX 9 став ЄвгенБілозеров.

“Фабриканти” лише з чуток знають про те, що таке гастролі. Тепер об’їздити з концертами їм належить всю країну. Молодих артистів чекає неймовірно щільний графік – концерти вони будуть давати щодня, лише з невеликими перервами на відпочинок. Але “кочова” життя їх аніскільки не лякає. Навпаки, “фабриканти” так чекають початку гастрольного туру, що вже зараз почали рахувати дні до його старту.

– Для мене поїздка в тур дуже важлива. Бачу в цьому велику цінність. У першу чергу, це досвід роботи на сцені, який потрібен кожному артистові, в тому числі і мені. Це можливість побачити шанувальників. Дуже хочу отримати відчуття, коли тебе впізнають, мені цього зараз не вистачає. Я давно до цього йшла, і готова на все заради кар’єри, – розповідає переможниця Юля Руднєва. – На що я готова піти заради того, щоб поїхати в тур? Я готова відразу з “Зоряного будинку” застрибнути в автобус і рванути в турне, готова не заїжджати додому, не змінювати гардероб. Ось як є, так і зірватися. Зізнаюся, готова поїхати в тур і не побачитися з коханою людиною, хоча дуже за ним сумую. Думку Юлі підтримують всі “фабриканти”.

Тернопіль мав стати другим містом, що відвідають солісти, але тернополяни повторили ситуацію, що склалася у Вінниці – головна причина відміни концерту – непродані квитки. Шкода, бо тернопільські фанати практично усім “випускникам” “Фабрики” створюювали аншлаги і привітно зустічали та провожали їх оплесками…хороша традиція була…Втрачаємо репутацію:-(

Тернопільські податківці та чергові шахрайські схеми

Тернопільські підприємці “не розбираються” в зовнішньоекономічній діяльності, через що “попадають на гроші”