Тернопільські податківці та чергові шахрайські схеми

Поділитися

Працівниками податкової міліції Тернопільщини викрито факт фіктивного підприємництва, яке заподіяло державі майже один мільйон гривень збитків. Про це говорять повідомили в управлінні податкової міліції ДПА в Тернопільській області.

Податковими міліціонерами виявлено, що у 2006 році, при відсутності наміру здійснювати реальну підприємницьку діяльність, невстановлені особи придбали приватне підприємство та в подальшому сприяли незаконній діяльності інших суб’єктів господарювання.

Підприємства області перераховували грошові кошти на розрахунковий рахунок фірми «Л» за нібито поставлені товарно-матеріальні цінності, хоча в дійсності такі господарські операції не відбувались.

Проведення таких господарських операцій надало можливість тернопільським підприємствам збільшити суму витрат та незаконно зменшити податкові зобов’язання з податку на додану вартість, не сплативши до бюджету близько одного мільйона гривень. За даним фактом порушено кримінальну справу та триває слідство. Податківці ж переконані, що винні будуть наказані, адже сума заподіяних збитків чималенька, а держава недотримувала кошти протягом кількох років поспіль.

Завдяки Кличку Тернопільщина знову стане «ударна». Добре, що не комуністична

“Фабрика зірок 4” сьогодні обрала Тернопіль, але Тернопіль залишився байдужим