Хоптян, як і Цимбалюк може втратити “булаву” губернаторства

Поділитися
"Під прицілом" Януковича...за крок до звільнення

Тернопільським губернаторам явно не щастить – не встигли й як годиться освоїтись на високій посаді, як їм вже «дихають у затилок»…Сьогодні стало відомо, що теперішній – Валентин Хоптян, як і його попередник, що нині ніжиться у кріслі голови Львівської ОДА – Михайло Цимбалюк, «під прицілом».

Завтра їх доля буде вирішена на розширеному засіданні Кабміну за участю президента Віктора Януковича. Крім них можуть звільнити з «пригрітого» місця й очільників Одеської та Запорізької облдержадміністрацій. Та не лише обласні губернатори мають привід для хвилювання, у відставку добровільно-примусово мають шанс відправитися й деякі міністри уряду Миколи Азарова. Серед них – голова МОЗ, міністр фінансів,міністр оборони, міністр екології і, що дуже тішить, можливо навіть ненависний студентам «українофоб» Дмитро Табачник, який обіймає посаду міністра освіти.

Кого і за що Янукович «посуне» і кого «пошле» на заміну буде видно завтра, а сьогодні знаємо одне – цієї ночі декому з «відомих» на Тернопіллі точно буде не до сну.

Лілія Куленич

Молодий міліціонер наклав на себе руки

В тернільському обласному державному архіві – усе про ЗУНР і як воно було