Хоптян, замки і погрози Януковича

Поділитися

Начальник управління з питань туризму Тернопільської ОДА Леся Серетна вкрай стурбована станом туристично-рекреаційної галузі Тернопілля. За словами пані Лесі, попри те,що вже протягом п’яти років ця сфера є однією із пріоритетних напрямків соціально-економітного та культурного розвитку області, є проблеми, за які не наважуються братись народні обранці, а разом з ними  й інші організації, які би могли суттєво допомогти. «Лише у трьох районах – Гусятинському, Зборівському і Теребовлянському – при райдержадміністраціях створені структурні підрозділи з питань туризму. Інші – пасуть задніх, тому з цим потрібно негайно щось робити».

На колегії ОДА був присутнім і губернатор Валентин Хоптян, який,не довго думаючи, взявся розподіляти обов’язки між депутатами всіх рівнів: «Я беру один замок на себе, Олексій Кайда – інший, а «зами» в свою чергу теж по замку. Так, як ми стадіони раніше брали. А потім оприлюднимо, аби люди знали, хто за який замок відповідає і хто, що за рік зробить. Якраз до виборів. Ми внесемо пропозицію, щоб кожен мав конкретну справу, хто сидить в цьому залі. І кожен депутат, який сидить в залі, мав можливість відзвітувати, що він зробив за свою депутатську каденцію, які на себе бере зобов’язання і де. Уявляєте, якщо б кожен із нас по одній справі зробив, скільки б конкретних справ було».

«Світлі мрії» Валентина Хоптяна і жвавий хід думок можна пояснити – він, мабуть, злякався, що його, як і губернатора Львівської ОДА, а колись і свого попередника Михайла Цимбалюка, можуть «замінити» іншим гравцем на політичному ринзі. Тому наш голова ОДА активно береться за виправлення помилок та покращення ситуації в області – все точно по рецепту Віктора Януковича.

Лілія Куленич

Кайда “все знає” і цим лякає народ

Тернопільські митці презентували авторські твори