Грузинські мелодії на день наблизять Тернопіль до Європи

Поділитися

Харизматичний, несподіваний, співочий, кращий віртуоз оркестру Європи – «Тбілісі Біг-Бенд» у справжньому Європейському шоу «Без меж» вже зовсім скоро у нашому місті.

Виступ «Тбілісі Біг-Бенд» можна побачити виключно у великих концертних залах найбільших столиць світу. Цей колектив був визнаний кращим оркестром Європи на Всеєвропейському фестивалі в Монте-Карло (Монако). Сьогодні оркестр виступає на президентських концертах і найбільших світових фестивалях у різних куточках нашої планети. Колектив вже працював зі світовими зірками першої величини.

Один з керівників оркестру, провідний диригент Гіві Гачечиладзе гідно займає почесне місце серед «100 кращих оркестровщиків світу» і по праву входить у «Світову музичну енциклопедію». Сьогодні в оркестрі успішно поєднуються грузинський темперамент і українське бельканто – солістами «Тбілісі Біг-Бенд» є артисти світової величини Борис Бедіа та Ольга Крюкова.

Ольгу, яка співає на 13 мовах, у Голландії назвали «огень квітка». Вона виступає в найпрестижніших залах світу, і кілька країн Європи одночасно вважають її своєю співачкою – вшановують, нагороджують, як свою.

Незмінним вокальним партнером Ольги Крюкової в колективі є Борис Бедіа. Його голосу аплодували стоячи на найпрестижніших світових фестивалях. А його грузинському темпераменту, можливо, позаздрив би сам Карузо. Його вже сьогодні чекають підмостки самої прославленої сцени Європи – театру Ла Скала.

Вже 23 листопада з унікальним грандіозним концертом Ольга Крюкова і Борис Бедіа з оркестром «Тбілісі Біг-Бенд» виступлять для тернополян.

За словами організаторів концерту Дмитра та Валерія Нужди, тернополян чекає небачене до цього музичне свято світового класу в тригодинної концертній програмі з кращих творів світової, грузинської і (спеціальний сюрприз!) української музики, у виконанні 70-ти музикантів-віртуозів.

Отож, увага: концерт відбудеться 23 листопада о 19 годині в палаці культури «Березіль». Квитки в касах ПК «Березіль» та Українському Домі «Перемога». Довідки за телефоном: 067 49 47 812. Живий звук.

Діти шукали “веселощів” на кладовищі

800-літній Збаразький замок чекає твого голосу!