“Країна мрій” об’єднала маленьких талантів Тернополя

Поділитися

Сьогодні у Тернополі вже втретє відбувся міський етап пісенного конкурсу “Країна мрій”. Конкурс проводиться з метою популяризації народної та сучасної української пісні та збереження національних особливостей музичної культури України. За право називатися найкращими змагаються обдаровані дітки дошкільного віку у два етапи: перший – на базі дошкільних навчальних закладів, а другий – міський етап, що об’єднує талановитих дітей із усіх садочків Тернополя.

Методист інформаційно-методичного центру освіти Тернополя Олександра Орляк стверджує, що головним завданням кожного педагога є сприяння розвитку природніх задатків у дошкільнят: «Ми спершу пробували визначати номінації, але потім члени жюрі дійшли до висновку, що всі діти заслуговують відзнаки, принаймі, ті, яких ми визначили переможцями. Тому ми не визначаємо номінації, а всіх їх називаємо переможцями».

Малюки на сцені поводилися, наче у себе вдома – жодних переживань чи комплексів щодо виступу. Деякі, окрім співів, підготували глядачам сюрприз у вигляді вдалих хореографічних постановок. Батьки, що прийшли підтримати своїх чад позитивно відгукуються про «Країну мрій», а це ще один раз доводить, що такі конкурси потрібно проводити регулярно, аби діти могли в повній мірі проявити себе та всебічно розвиватись.

Лілія Куленич

Підволочиські школярі вперше постали перед невідомим світом професій

Едуард Романюта з Тернополя може стати переможцем в номінації “Прорив року” на пресжному співочому конкурсі