“Київстар” у Тернополі проведе відкритий урок із правил безпеки в інтернеті для учнів

Поділитися

29 листопада «Київстар» за підтримки Міністерства освіти, науки, молоді і спорту України проведе відкритий урок із навчання правилам безпечної поведінки в Мережі для учнів шкіл з Тернополя та Івано-Франківська.

Під час відкритого уроку відбудеться онлайн-відеоконференція між школами, присвячена проблемі безпечного використання інтернету в школах, і спеціальний конкурс для школярів, мета якого – навчити дітей безпечній поведінці в інтернеті при виході в онлайн з комп’ютера або мобільного телефону.

Відкритий урок онлайн-безпеки для дітей пройде в рамках співпраці компанії «Київстар» і Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України і стане продовженням ініціативи «Безпечний інтернет «Київстар» – школам». Програма стартувала в червні 2011 р. після підписання Меморандуму про співпрацю між телеком-оператором та Міносвіти, відповідно до якого до кінця 2011 року «Київстар» забезпечить широкосмуговим безкоштовним інтернетом 200 загальноосвітніх навчальних закладів по всій Україні.

Запрошуємо Вас взяти участь в прес-брифінгу, присвяченому забезпеченню безпечним інтернетом «Київстар» українських шкіл.

Прес-брифінг відбудеться 29 листопада  о 12.00 в приміщенні загальноосвітньої школи  №3 м. Тернополя за адресою вул.М.Грушевського,3.

У прес-брифінгу візьмуть участь:

–       Заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи №3 Шендеровська Любов Василівна

–       Методист інформаційно-методичного центру освіти управління освіти і науки Тернопільської міської ради Фролова Валентина Сергіївна

–       Спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Львівської філії  «Київстар» Самойленко Алла

Після прес-брифінгу розпочнеться онлайн-відеоконференція між школами Тернополя і Івано-Франківська з інтерактивними завданнями для школярів.

Презентовано четвертий випуск літературного альманаху педагогів Тернопілля «Освітянська скриня»

Ігор Сачко розповів про успіхи і невдачі “Тернопільських театральних вечорів”