Міліціонери затримали злочинну групу, яка постачала марихуану у розважальні заклади

Поділитися

Сировину для виготовлення дурману заготовляв житель райцентру Підволочиськ. Затриманий зізнався, що коноплю вирощував у лісосмузі, самотужки переробляючи її у себе вдома. Реалізовувати наркотичну суміш йому допомагали двоє спільників зі Збаразького району. Вони пропонували дурман молодим людям, які відпочивали у розважальних закладах міста Збаража та в обласному центрі. За сірникову коробку з марихуаною любителі гострих відчуттів платили сто гривень. До слова, троє затриманих міліціонерами поширювачів наркотиків також полюбляли балуватися забороненим зіллям.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки керівника ВБНОН УМВС в Тернопільській області Володимир Строїч, у розкритті злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків важливо було не тільки зібрати доказову базу, а й задокументувати діяльність зловмисників, бо такого роду лиходії поводяться дуже обережно. Проте жодні заходи безпеки не врятували трьох молодиків від відповідальності. Проти 32-річного і 24-річного збаражчан та їхнього 28-річного спільника з Підволочиська міліціонери порушили п’ять кримінальних справ за фактами незаконного виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, та збуту наркотичних засобів за статтею 307 КК України (частина 2).
Оперативникам вдалося відслідкувати увесь ланцюжок дохідного наркотичного бізнесу. Міліціонери під час спланованої операції одночасно затримали усю злочинну зграю. Допоки зловмисники міркують на тим, яким покаранням обернеться для них такий наркобізнес, адже законодавством за такі діяння передбачене позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з конфіскацією майна, міліціонери встановлюють нові подробиці діяльності злочинного тріо.

«Україна майбутнього» згуртовуватиме справжню опозицію

Що тернопільські політики думають про майбутні вибори?