Михайло Ібрагімов – новий лідер промисловців і підприємців Тернопільщини

Поділитися

27 жовтня у Тернополі відбулась обласна звітно-виборна конференція обласної організації Партії промисловців і підприємців. В роботі конференції взяли участь делегації з усіх районних осередків партії, гості та представники ЗМІ.

В ході конструктивної дискусії було проаналізовано сучасний стан соціально-економічного розвитку Тернопільщини, окреслено коло проблем, з якими стикаються промисловці та підприємці нашого краю. Було наголошено, що лише об’єднання зусиль підприємців може закласти тверду основу для подолання наслідків економічної кризи, сприяти розвитку малого та середнього бізнесу.

Виконувати непрості завдання консолідації та активізації підприємницьких структур було доручено новому керівництву обласного партійного осередку. Очолювати партійну організацію Тернопілля делегати конференції довірили відомому у краї економісту, директору ТРЦ «ПОДОЛЯНИ» Михайлу Ібрагімову.

У своєму першому інтерв’ю для представників місцевих мас-медіа новообраний голова ППіП наголосив: «Наша політична сила займає чітку нішу партії людей, яких об’єднує дія і справа. Свої подальші кроки ми спрямовуватимемо на якісну роботу, а не на голий популізм та нікому не цікаву статистику. Звичайно, ми розвиватимемо свої місцеві осередки, але лише за принципами спільного світогляду, а не за родинними зв’язками чи шляхом адміністративного тиску. Головна наша мета: заможні люди – заможне Тернопілля!».

Михайло Ібрагімов, також, подякував попередньому голові партійної організації Василю Чубаку за плідну роботу протягом попередніх каденцій та щиро побажав йому успіхів як на підприємницькій, так і на політичній ниві.

Аптечного розбійника засудили до семи з половиною років неволі

Депутат-“свободівець” Богдан Попадин із Тернопільської міської ради… “наклав купу”