Найліпше жити на Тернопіллі – в Монастириську!

Поділитися

Підбили підсумки щорічного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

Тернополяни дивуються: певно ті, що визначали, ніколи не були у тих “файних куточках Тернопілля”.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.03 № 1119 «Про організацію щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», рішення двадцять восьмої сесії Тернопільської обласної ради від 8 грудня 2009 року               № 825 «Про щорічний обласний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», спільного розпорядження голови обласної державної адміністрації і голови обласної ради від 13 серпня 2010 року № 589/172 «Про затвердження складу комісії з проведення щорічного обласного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» у лютому 2011р. підведено підсумки конкурсу за 2010 рік.

За підсумками 2010 року переможцями визнано:

– серед міських та селищних рад:

ПЕРШЕ місце (премія 100 тис.гривень) м. Монастириська
ДРУГЕ місце (премія 75 тис.гривень) м. Бучач.

–  серед сіл та сільських рад:

ДРУГЕ місце (премія 30 тис.гривень) Гнилицьку сільську раду, Підволочиського р-ну та Личківську сільську раду,  с. Личківці Гусятинського  р-ну.

ТРЕТЄ місце   (премія 20 тис.гривень)  Підзамочківську   сільську раду, с. Підзамочок  Бучацького р-ну.

Кошти, передбачені за перше місце у  другій  категорії населених пунктів, а саме 50 тис.грн. використано як заохочувальні премії для Новосільської та Молотківської сільських рад (відповідно по 10 тис. грн.) та вирішено збільшити призовий фонд за друге місце переможцям у другій категорії населених пунктів  (сіл) на  30 тис.грн (відповідно по 15 тис.грн.).

Матеріали переможців обласного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2010 рік (м. Монастирська і с. Гнилиці Підволочиського району) у березні 2011 року направлено всеукраїнській конкурсній комісії для участі у третьому (завершальному) етапі конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2011 року № 782-р «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2010 рік  переможцями всеукраїнського конкурсу визнано:

за четвертою категорією населених пунктів серед ряду міст
– м. Монастириську Тернопільської області з нагородженням перехідним кубком та дипломом  Кабінету Міністрів України I ступеня;

за шостою категорією населених пунктів серед ряду сіл
– с. Гнилиці Підволочиського р-ну Тернопільської області з нагородженням      перехідним кубком та дипломом  Кабінету Міністрів України I ступеня;

9 листопада 2011 року у приміщенні Міжнародного виставкового центру IX Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех-2011» Міністром з питань житлово-комунального господарства України нагороджено переможців всеукраїнського конкурсу.

Де можна купити гарні будинки в Тернополі?

У Підгайцях оновлюють стадіон