Невмілий вбивця чи живуча жертва?

Поділитися

На Тернопільщині 40-річний чоловік, не зумівши помиритися з колишньою співмешканкою, переїхав її автомобілем та встромив у спину мисливського ножа. Як повідомили 4 листопада у ВЗГ УМВС України в області, інцидент стався у с. Багатківці Теребовлянського району.

Чоловік зловживав алкоголем. Місяць тому, приїхавши із заробітків з Росії, оселився у батьків, оскільки жінка відмовилася з ним жити. Весь цей час намагався помиритися, але отримав лише дозвіл зустрічатися зі спільною донькою. Врешті, підстеріг колишню співмешканку на пасовиську, де вкотре завів мову про спільне проживання. Почувши відмову, сів за кермо автомобіля та спрямував його на жінку. «Жигулі» переламали потерпілій ноги. Після цього вийняв із салону ніж та встромив 17-сантиметрове лезо у спину жертви.

 Після замаху зловмисник втік з місця події.«Жигулі» далеко не від’їхали – від сильного удару в машині пробило радіатор, автівка стала несправна. Зловмисник вийшов з салону і пішки подався до сусіднього села. Там в крамниці придбав пляшку горілки та дві пляшки пива. Спиртним пригасив злість. Прийшовши у село до батьків, став роздумувати над тим, що відбулося. Можливо, втік би, але цього йому не дали зробити міліціонери. На руках чоловіка правоохоронці замкнули кайданки.
В той час жителі села та рідні рятували жінку. Першим до потерпілої прибіг брат, який з далекої відстані спостерігав за конфліктом. Люди викликали швидку і відвезли потерпілу з ножем у спині до лікарні в селище Золотники. Звідти медики доправили потерпілу до Теребовлянської центральної лікарні. На допомогу тамтешнім лікарям приїхали досвідчені хірурги з обласного центру. Операція тривала більше двох годин. На щастя, лезо не зачепило життєво важливих органів. Медики кажуть, що жінку врятувало те, що ніж не вийняли дорогою до лікарні.
Зловмисника арештували. Щодо нього порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 КК України. Найімовірніше правоохоронці перекваліфікують її у важчу кримінальну статтю – замах на вбивство. Триває розслідування.

Цілодобові магазини пройдуть контроль якості та поділяться грошима

“Да будет свет”- сказали в міській раді