Новий посібник розповість зацікавленим тернополянам про проблеми економіки

Поділитися

У видавничо-поліграфічному центрі ТНЕУ « Економічна думка» вийшов з друку навчальний посібник «Economics» . Про це повідомили у Відділі інформації та зв’язків з громадськістю. Його автором є кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки ТНЕУ Роман Євгенович Зварич.

Щодо інформаційного наповнення, то варто зауважити, що у посібнику висвітлено систему основ економіки як науки, її методологічні та теоретичні принципи, суть та механізм функціонування економічної системи в цілому та окремих її елементів.

Праця складається з 21 розділу,   кожен із яких поданий як англійською так українською мовами.  Висвітлено зокрема такі питання: основи економічної науки, виробництво, економічні системи, товарне виробництво, гроші, ринок, попит і пропозиція, конкуренція, ціна, підприємство, витрати і прибуток, дохід, валовий внутрішній продукт, зайнятість і безробіття, кредит, інфляція, міжнародна валютна система, глобалізація, а також подано задачі і вправи та словник економічних термінів.

Навчальний посібник рекомендовано для слухачів підготовчих відділень для іноземних громадян, студентів, викладачів, наукових і практичних працівників, а також для всіх, хто цікавиться проблемами економіки. Автор сподівається,що його праця не буде даремною і кожен, хто всерйоз займеться вивченням економіки як науки, знайде тут для себе багато корисної і пізнавальної інформації.

Цими вихідними у Тернополі боротимуться за Єврокубок Спритного Орляти

Байка про те, як Хоптян з Надалом на базар ходили