“Подяни” банкрутують через політичні амбіції?

Поділитися

Торговельно-розважальний центр “Подоляни” продає дев’ятиповерховий будинок на Текстильній, 28 разом із проектом його реконструкції під готельний комплекс.

Першим інформацію про продаж оприлюднив голова обладміністрації Валентин Хоптян під час колегії обладміністрації. Тоді обговорювали питання перспектив розвитку туристичної галузі, повідомляє 20 хвилин

– У нас сьогодні у Тернополі немає жодного готелю, який відповідав би європейським стандартам, – зазначив Валентин Хоптян. – Василь Чубак, який балотувався у мери, а тепер хоче балотуватися у народні депутати, уже відмовляється від свого проекту. Він уже продає “Подоляни” (йдеться про “Подоляни Палас” – прим. ред.).

Директор торговельно-розважального центру “Подоляни” Михайло Ібрагімов підтвердив інформацію про те, що проект готельного комплексу “Подоляни Палас” виставили на продаж.

– Зараз для нас трішки проблематично залучати кредитні кошти для втілення цього проекту, – зазначив Михайло Ібрагімов. – Тому ми готові продати проект “Подоляни Палас”. Думаю, він може бути цікавий для тих, хто вже працює у готельному бізнесі.

Як повідомив пан Ібрагімов, проект “Подоляни Палас” включає в себе дев’ятиповерхове приміщення загальною площею понад 9000 кв. м, проектну документацію для реконструкції під готель та дозвіл на початок будівництва. До споруди підведені інженерні комунікації. Земельну ділянку, на якій розміщена будівля, надали в оренду на 49 років.

Згідно з проектом “Подоляни Палас”, готельний комплекс розрахований на 131 номер, три конференц-зали, зал для проведення семінарів, концертів чи банкетів, ресторан на 180 місць, паркінг, Wi-Fi, бізнес-центр.

Сенсація! Екс-губернатор Тернопільщини – рекетир!

ДТП на Тернопільщині: Пункт призначення – дерево