Сенсація! Екс-губернатор Тернопільщини – рекетир!

Поділитися

Депутат Львівської облради Тарас Козак заявив, що голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк (нині – екс-губернатор “Про все”) вимагав у нього 1 млн. грн. на відкриття стадіону «Арена Львів».

Про це депутат заявив в авторській телепередачі Остапа Дроздова «Прямим Текстом» на телеканалі ЗІК.

«Була сесія обласної ради. Мене до себе запросив Михайло Михайлович і попросив, щоб я привів 800 глядачів на відкриття «Арени Львів». Але була одна умова, щоб ці люди не свистіли і я ще мав заплатити мільйон гривень за це. Я відмовився від цієї затії, бо що я маю заткнути рота своїм виборцям? Також відмовився платити ці гроші, бо не зрозумів куди вони мали йти», – сказав він.

Саме відкриття стадіону Тарас Козак прокоментував так: «Є така приказка вміли приготували – не вміли подати. Я вважаю, що київська влада вміла приготувати, а місцева влада не вміла подати».

«Мені зробили пропозицію, від якої не мав відмовитись, але я відмовився. Мені було сказано, що це тест як майбутньому кандидату в депутати ВРУ. В мене склалося враження, що Михайло Михайлович буде вибирати, хто буде депутатом у Верховній Раді, хто і де буде балотуватися, хто і кого буде вибирати», – зазначив Козак.

На думку депутата, губернатор тепер передає його знайомим і друзям, що «Козак ніколи не буде депутатом Верховної Ради».

«Я для себе ще не вирішив, чи я буду балотуватися. Але це не вибирати Михайлу Михайловичу, а вибирати громаді», – наголосив депутат.

За словами Тараса Козака, на аналогічну розмову Михайло Цимбалюк запрошував ще декілька підприємців.

 

2,5 мільйона гривень повернули їх законним власникам

“Подяни” банкрутують через політичні амбіції?