Погано давати погані обіцянки, ще гірше – їх виконувати

Поділитися

Мені імпонують окремі кроки міського голови. Адже місто стало чистішим, мер активно співпрацює для отримання державної допомоги і включення в програму будівництва сміттєпереробних заводів і т.д.. – На жаль доводиться констатувати, він не зумів уникнути “хвороби” усіх мерів –  земельної політики.

Проте виконати передвиборчу обіцянку і встановити підігрів тротуарів, використовуючи для цього бюджетні кошти при нинішньому дефіциті бюджету, недоцільно. Це стане унікальним для України випадком, коли при погано обігрітих будинках та інших проблемах, котрі існують в місті (у тому числі й незадовільний стан частини доріг), міська влада буде гріти тротуари. Натомість доцільніше дбайливіше доглядати за тим же тротуаром – вчасно посипати, прибирати і т.д., і разом з тим раціонально використовувати кошти.

Не секрет, політики під час  виборчих перегонів частенько дають “цікаві” обіцянки,  прагнучи сподобатися людям. Але сила і мудрість першого керівника полягає у гнучкості, вмінні визнати свої помилки і вмінні слухати та найголовніше – почути опонентів. Такі якості тільки додадуть авторитету для керівника.
І найважливіше – не можна виконувати свої обіцянки коштом приватного бізнесу, що для мене є не що інше як корупція та зловживання владою.

Юрій Чижмарь,  голова ОДА 2007-2010рр

 

У Козові учнівська молодь влаштувала «Листопадовий зрив»

Тернопільських наркобаронів затримали співробітники СБУ