СБУ знайшла чималеньку “заначку” у директора Державної служби зайнятості України

Поділитися

 

 Співробітники СБУ 26 листопада заарештували директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького і декількох чиновників відомства. Про це ZN.UA повідомило джерело в СБУ.

 У достовірній інформації йдеться про те, що під час обшуків у декількох банківських скриньках, які належали затриманим, було знайдено валютні цінності на загальну суму 7,5 млн. дол., велику кількість золотих годинників і коштовного каміння.

Передбачається, що 28 листопада суд визначить запобіжний захід для затриманих.

Як відомо, Галицький очолював Держслужбу зайнятості з травня 2003 по квітень 2005 року, і з серпня 2006 року обіймав цю посаду. Паралельно він керував виконавчою дирекцією Фонду державного соціального страхування України з безробіття (Бюджет фонду в 2010 році становив 7,3 млрд. грн). Перед роботою в держслужбі був директором департаменту інвестиційного розвитку “Енергоатом”.

Нагадаємо, що 25 липня дочка Володимира Галицького — Маргарита Смілянська-Галицька, перебуваючи в Монте-Карло, не впоралася з керуванням і на своєму «Бентлі» врізалася в чотири автомобілі: Aston Martin, Mercedes, Ferrari і Porsche.

Після ДТП Володимир Галицький запевняв, що до автомобіля дочки не має ніякого відношення, оскільки вона «зустрічається з одним з олігархів, який і подарував їй „Бентлі“.

1 грудня тернопільські депутати масово “перекочують” до Києва?

Що найбільше дратує водіїв, зокрема у Тернополі?