Тернопільський “Party Club”, він же “Ibiza” працює незаконно. Надал розбереться

Поділитися

Міська рада взялася за розважальні заклади міста. Та не тому, що допомогти зібралася, а дуже навіть навпаки. Всім відомий нічний клуб  “Party Club”, що раніше звався “Ibiza” планують закрити і, цим самим позбавити сотні молодих тернополян улюбленого місця відпочинку. Начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Василь Хомінець запевняє, що договір оренди давно «прострочений»: « Так, як розважальний заклад займає комунальні приміщення, договір потрібно було переукласти плюс зробити оціночну вартість».

Та коли представники міськради разом з експертами, які мали провести оцінку комунального приміщення, прийшли виконувати свою роботу, їх дальше порога не впустила адміністрація клубу.

Після того, як працівники закладу відверто перешкоджали роботі владних структур, на адресу міської ради Тернополя прийшло звернення від дирекції “Ibiza” з проханням продовжити дозвіл на роботу у нічному режимі. Це питання було розглянуто на виконкомі та члени комітету назвали такі дії керівництва закладу зухвалими а тому не погодили дану заяву.

Сергій Надал зізнається, що не останню роль у цьому питанні має і не найкраща репутація нічного клубу, де молоді люди переступають границю дозволеного. Такої ж думки дотримуються більшість молодих людей, які хоча б раз побували у цьому місці:

–       Ірина Сорока (21 р): Це не розважальний заклад, а справжнісінький притон, потрапляючи всередину зразу ж хочеться покинути приміщення – надто багато людей там під впливом сильного алкогольного сп’яніння.

–       Олег Мазур (19 р): У Тернополі й без цього «гадюшника» є куди подітись. Чому сюди ходять? Та бо тут найдешевший вхід і спиртне запівдурно продають. Був два рази в свому житті, більше не хочу…хватило.

–       Оксана Капчан (20 р): Такі заклади – не мій рівень. Ради цікавості, на один раз можна піти, але не рекомендую – неприємний осад…та й атмосфера далеко не така, як описано на сайті. Це просто місце для людей, які хочуть «халяви».

Міський голова Тернополя Сергій Надал налаштований рішуче, адже заклад працює на незаконних підставах. Він говорить, що в разі, якщо власник «розважали» не дійде до мирної угоди з міською радою, дасть розпорядження звільнити комунальні приміщення у відповідності до чинного законодавства і, якщо буде необхідність –використати спеціальну техніку. То що буде з клубом на Довженка наразі невідомо, але ми ж то знаємо, що наш мер з такими питаннями не жартує, бо добре знає, що на комунальну власність зазіхає не один, список довгий, а всім не вгодиш, як не крути…

Лілія Куленич

Климу Савурі – 100

Цілодобові магазини пройдуть контроль якості та поділяться грошима