У греко-римській боротьбі немає рівних тернопільським спортсменам

Поділитися

5 листопада, в приміщенні ДЮСШ № 3 відбувся всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Тернопіль-2011» на призи Тернопільської міської ради. З 15 областей України з’їхалося більше 100 учасників, кожен з яких, безумовно був певен в своїх силах та гідний перемоги. Крім них до Тернополя завітали спортсмени, які вже мали честь представляти Україну на європейському та світовому чемпіонатах.

Почесним гостем свята спорту став головний тренер Національної збірної України з греко-римської боротьби – Олександр Котов. Він відзначив високий рівень майстерності тернопільських спортсменів, які є учасниками збірної України.

Що цікаво, це змагання аж ніяк не можна назвати пересічним, адже його особливість в тому, що за перше місце кожен спортсмен отримав звання майстра спорту.

Отож, за результатами змагань у призерах – вихованці Тернопільської ДЮСШ з греко-римської боротьби. Першість у змаганнях і звання майстра спорту виборов Микола Рихлівський. Другі місця зайняли Костянтин Липка, Станіслав Паляниця, Георгій Гуджабідзе. «Бронзу» завоювали Костянтин Гуджабідзе, Тарас Гонтарук та Олександр Богоміл.

Лілія Куленич

Вбивство на очах у дітей

Маркіяну Шашкевичу 200. В пам’ять про нього у Тернополі відкрили виставку