Влада області “зігріє любов’ю” дітей

Поділитися

Відбулося засідання оргкомітету з проведення благодійної акції з надання допомоги багатодітним сім’ям області «Зігрій любов’ю дитину». Участь у засіданні взяли – заступник голови – керівник апарату ТОДА Юрій Желіховський, начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Наталія Найчук, представники благодійної організації, податківці, юристи та громадськість. На засіданні йшлося про використання залишку коштів на рахунку обласного благодійного фонду “Милосердя і здоров’я” по даній акції.

«Сьогодні Президент ставить завдання про реформування соціальної сфери, зокрема звернення уваги на добробут соціально незахищених верст населення, до яких сьогодні належать і багатодітні сім’ї, –  сказав Юрій Желіховський. – Тому ми в першу чергу маємо дбати про родини, які опинилися у скрутних життєвих ситуаціях».

Зокрема, на засіданні було запропоновано розподілити залишкові 26 846 гривень, для вирішення житлових проблем 2-ох багатодітних сімей, в яких народилося 10 і більше дітей.

«На початку акції загальний бюджет фонду становив 8,5 мільйона гривень, –  сказала Наталія Найчук. – Сьогодні залишилось кошти, які ми хочемо розприділити для між двома родинами з Шумського району і Теребовлі, які виховують 10 і більше дітей. Відтак, частину коштів пропонуємо використати для закупівлі будматеріалів для добудови будинку сім’ї Юрчук Шумського району, в якій виховується 12 дітей,  решту – для встановлення опалення в будинку родини Ониськів, що у м. Теребовлі (в сім’ї 15 дітей).

Члени оргкомітету погодилися з даною пропозицією. На засіданні прийнято рішення доопрацювати документи та юридично правильно  їх оформити, щоб використати кошти до кінця листопада 2011 року.

На Тернопіллі футболісти “билися” за гроші бізнесмена

Тернопільські профтехучилища та технікуми під загрозою зникнення?