З гітарою навколо світу

Поділитися

Шість струн, трохи дерева, хороша координація руху – це той мінімум, на мою думку, який потрібен кожному, щоб зробити свої перші кроки у грі на гітарі. А ще, звісно, велике бажання.

Саме так і починають свій шлях у чарівний світ гітари учасники ансамблю «Веселі нотки» на чолі з керівником Дячиною Оксаною Степанівною, який працює при центрі дитячої  і юнацької творчості нашого міста.

17 листопада юні музиканти разом з працівниками відділу мистецтв та користувачами обласної бібліотеки для дітей здійснили музичну мандрівку «З гітарою навколо світу». Вони продемонстрували свою майстерність гри на найромантичнішому музичному інструменті. Виконавці подарували своїм слухачам запальний рок-н-рол, пристрасне «Аргентинське танго», величний «Київський вальс», українські пісні-романси та багато інших музичних творів. Коли ж юні музиканти завершили свій виступ, глядачі просили пісню «на біс». Напевно, учасники заздалегідь підготувалися до цього, адже останньою композицією  була «Ніч яка місячна…». Увесь зал із задоволенням співав її разом з юними гітаристами.

Зустріч закінчилась бурхливими оплесками слухачів, зачарованих прекрасною музикою. Емоції були через край. Навіть виходячи із бібліотеки діти настільки захоплено обговорювали почуте, що було видно – сподобалося усім. А на знак подяки за приємні хвилини насолоди юні виконавці отримали в подарунок книги та солодощі від адміністрації бібліотеки.

 

О. Карпич

          завідувачка відділу мистецтв

Нову хвилю закриття лікарень та скорочення медпрацівників «Свобода» в Тернополі проведе після виборів

Відбулися останні Вуличні Співи 2011 року