Для тернопільського стадіону купили табло в два рази дорожче, ніж для черкаського

Поділитися

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики спорту і туризму Тернопільської міськради 16 грудня за результатами тендерів уклало угоди на штучне освітлення та монтаж електронно-інформаційного табло для Тернопільського міського стадіону по проспекту Степана Бандери, 15 у м. Тернополі. Загальна вартість угод склала 3,77 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» здійснить роботи з реконструкції штучного освітлення за 2,38 млн грн.

ТОВ «СЕА Електронікс» отримає 1,39 млн грн. за монтаж електронно-інформаційного табло на стадіоні.

Обидві закупівлі здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в закупівлі. В документі пояснено, що Нацагентством з питань підготовки до Євро-2012 внесені доповнення до Державної програми підготовки до Євро, згідно з яким КП «Тернопільський міський стадіон» використовуватиметься, як тренувальна база для команд-учасниць Євро-2012.

«Процедура відкритих торгів складатиме що найменше 50 днів, відповідно – підписання договору припадатиме на кінець грудня 2011 року, що в свою чергу, унеможливить закінчення реконструкції Тернопільського міського стадіону в грудні 2011 року та порушить графік виконання робіт з реконструкції», – йдеться в обґрунтуванні.

Нагадаємо, в листопаді для КП «Центральний стадіон» у Черкассах було придбано електроінформаційного табло за 782 тис грн, що майже в два рази дешевше, ніж сума, яка витрачена на табло для Тернопільського стадіону, повідомляє сайт “Наші гроші”

Мер Тернополя продає побачення з собою на Вконтакте

Чому жорстоко побили депутата міськради Олега Напору? Кажуть, через “Янтар”