Донька Тимошенко буде тримати престол для мами

Поділитися

У “Батьківщині” розглядають варіант внесення до виборчого списку першим номером доньки Юлії Тимошенко – Євгенії. Так політолог Володимир Фесенко прокоментував Gazeta.ua інформацію про те, що дочка екс-прем’єра Євгенія Карр 19 грудня змінила прізвище на Тимошенко.

“Варіант того, що вона буде першим номером, розглядається як вимушений і компромісний. Остаточно питання не вирішено. Заміна мами на доньку обговорювалася ще декілька місяців тому. Були натяки Турчинова, що на чолі списку буде Тимошенко. Без уточнення, яка саме”, – зазначив він.

За словами експерта, рейтинг Олександра Турчинова чи Сергія Соболєва буде набагато менший, аніж у Тимошенко. “Сама ситуація, коли донька займає місце мами, є таким азійським варіантом легітимності і спадкоємності. Це не означає, що вона обов’язково буде в політиці. Скоріше, треба технологічно вирішити проблему і тримати престол для мами.  Будуть чекати до останнього, чи вийде Тимошенко, чи зможе вона брати участь у виборах. Якщо не вийде, це буде один із таких неконфліктних варіантів”, – зауважив Фесенко.

Політолог вважає, що багато кому не сподобається такий варіант заміни Тимошенко. “Але всі будуть розуміти, що донька просто заміняє маму, а не виступає, як політик. Вона достатньо далека від політики. Навіть в такому статусі не буде грати самостійну роль”, – додав він.
http://gazeta.ua

Для чого Патріарху Святославу митрополит Семенюк?

Чи пощастило збірній України на жеребкуванні до Євро-2012?