Грошима товариша не лише за спиртне розрахувався

Поділитися

Оперативники карного розшуку Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 24-річного жителя обласного центру. Молодий чоловік спокусився на товаришевих три тисячі гривень.
Довіряй, та перевіряй – вчить мудрість народна. Та хіба можна запідозрити товариша, з яким чаркуєш. Над цим навіть не задумався 22-річний тернополянин, коли віддав так званому другові банківську картку і сказав пін-код.
Компанія розважалася в одному з барів обласного центру. Тем для розмов було багато, тож юнакам, як це часто трапляється, не вистачило спиртного. Молодший з компанії вирішив вгостити товаришів, але сам піти за покупкою полінувався. Попросив товариша. Оскільки готівки не мав, віддав банківську картку, вказавши цифри пін-коду. Замовлення посильний виконав: приніс пляшку, на стіл кинув картку. Допивши спиртне, компанія розійшлася.
Цього ж дня власникові картки й самому знадобилися кошти. Але банкомат вперто не видавав купюр, сигналячи, що на рахунку немає коштів. Як же так? Ще декілька годин тому баланс складав майже три тисячі гривень, а тут раптом порожньо. Зрозумівши, що його обікрали, 22-річний тернополянин пішов із заявою до міліціонерів.
Оперативники швидко встановили обставини скоєння злочину і висунули версію, що причетним до крадіжки грошей з рахунку потерпілого може бути його ж товариш, котрий ходив за спиртним. Версія знайшла підтвердження. Проти підозрюваного порушили кримінальну справу.

У селі Дуліби Бучацького району скоєне вбивство

За привласнення 330 тисяч гривень тернопільської “укрпошти” до 7 років ув’язнення засуджено директора приватного підприємства