Кращі підприємці Тернопільщини отримають заслужені нагороди

Поділитися

 З метою заохочення роботодавців до збереження діючих та створення нових робочих місць, збільшення кількості працюючих, підвищення ефективності використання робочої сили та зменшення напруженості на місцевому ринку праці обласний центр зайнятості за сприяння облдержадміністрації, Організації роботодавців Тернопілля і обласної ради професійних спілок провів серед роботодавців вже традиційний конкурс «Співпрацюючи разом, досягнемо успіху». Його учасниками стали великі, середні та малі підприємства, установи й організації всіх форм власності, підприємці-фізичні особи та підприємства з іноземними інвестиціями незалежно від середньооблікової чисельності працівників.

Загалом в районах та м. Тернополі цьогоріч було відібрано 29 роботодавців, які відповідали основним умовам конкурсу. А це: ведення соціально-відповідального бізнесу, наявність у роботодавця договору про співпрацю зі службою зайнятості, його активна участь в організації оплачуваних громадських робіт, в інформаційно-консультаційних та масових заходах, що проводили базові центри зайнятості, в працевлаштуванні безробітних, у тому числі на дотаційні робочі місця.

За рішенням комісії конкурсу переможцями визнано: ПП Рондюк О. В. (Лановецький район), МП «Вікторія» (м. Тернопіль), ТзОВ «Газ-Пласт» (Кременецький район), ПАП «Провесінь» (Монастирищина), ТзОВ«Бучачагрохлібпром» (Бучацький район). Крім того, за активну співпрацю з обласним центром зайнятості щодо організації та проведення п’ятого півфіналу профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «ПОУМУ» відзначено Тернопільське товариство «Ант».

Переможці будуть нагороджені дипломами та кубками.

Увага!!! Аферисти добралися до безробітних

Тернопільські міліціонери полюють на “квартирних злодюг”