Тернопільські міліціонери полюють на “квартирних злодюг”

Поділитися

 Цьогоріч на Тернопільщині було скоєно Понад 200 квартирних крадіжок було скоєно на Тернопіллі впродовж року. І далеко не кожна з них була розкрита. Так, за повідомленням УМВС України в Тернопільській області, лише у трьох випадках з п’яти правоохоронцям вдавалося відшукати зловмисників.

За словами міліціонерів, переважна більшість квартирних крадіжок (наприклад) припадає на обласний центр, міста і селища міського типу, у звичайних сільських місцевостях такі злочини трапляються набагато рідше. Ще одна закономірність – зловмисники «полюбляють» скоювати протизаконні дії у вихідні та святкові дні, коли люди виїжджають на дачі, до родичів, а помешкання залишають без нагляду – саме в такий перід фіксується найбільша їх кількість.

Про “тактику” злодіїв тернопільським міліціонерам давно відомо, адже “схеми” не міняються вже впродовж багатьох років. Напередодні новорічних свят правоохоронці радать не залишати свої помешкання без нагляду і бути особливо уважними з незнайомими людьми, які можуть виявитися аферистами.

Лілія Куленич

Кращі підприємці Тернопільщини отримають заслужені нагороди

Кандидати від партії “УДАР Віталія Кличка” перемогли на дочасних виборах сільських голів у Теребовлянському та Підволочиському районах