На Тернопіллі затримано порушників правил полювання

Поділитися

Сезон полювання на парнокопитних тварин офіційно завершиться 31 грудня. На хутрових звірів ще буде два виходи у січні – 15 та 22, проте це не зупинить тих, хто, обминаючи закон, намагається завдавати шкоди фауні Тернопілля.
Так, у Бережанському лісомисливському господарстві охоронною рейдовою бригадою під час проведення перевірок територій державного мисливського фонду (42 рейди, до яких залучено 190 осіб) затримано 21 особу, з яких 5 – попереджено. З правопорушників основних правил полювання 14 осіб затримано працівниками підприємств та 7 – районними мисливствознавцями. На затриманих накладено штрафні санкції у розмірі 1785 гривень.
Із початку сезону полювання на парнокопитних ДП «Бережанське лісомисливське господарство» видало 45 ліцензій, у результаті чого добуто 16 кабанів та 20 козуль.
Нагадаємо, що на Тернопільщині цьогоріч дозволено відстріл 171 козулі та 100 кабанів, з яких по Тернопільському обласному управлінні лісомисливського господарства – 65 козуль та 52 кабани відповідно, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільського облуправління лісомисливського господарства

Василь Деревляний: «2011 рік був найважчим та найгіршим для українського народу за 20 років Незалежності»

Поки опозиція зазнає утисків, в Гусятинському районі «свободівці» отримують земельні ділянки