На Тернопільщині проведено реконструкцію 16 стадіонів за рахунок аграрних 50 гривень з гектара

Поділитися

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації розповів, що значні зусилля цього року були направлені на реконструкцію та ремонт уже діючих стадіонів. Керівник області відзначив, що за 2011 рік було від реконструйовано 16 стадіонів.

«На них встановлено 35 тис. пластикових сидінь, проведено реконструкцію адміністративних приміщень, обладнано бігові доріжки з розмітками та штучним покриттям, на окремих – встановлено накриття глядацьких трибун, встановлено освітлення футбольних полів, а також впорядковано 332 спортивних майданчики, – відзначив Валентин Хоптян. – Завдяки налагодженій співпраці між обласною державною адміністрацією та керівництвом Уряду, на реконструкцію Тернопільського міського стадіону вдалося залучити 8,9 млн гривень».

Про 50 гривень з гектара, які здавали аграрії усіх районів – чомусь не згадувалось, хоча на колегії пан Хоптян вчив районне керівництво як змусити фермерів здавати “добровільно” кошти.

Відновився чемпіонат області з футболу, в якому взяли участь команди 17 районів області та м.Тернополя. Загалом у чемпіонаті прийняли участь 21 команда.

Скільки “вициганили” грошей у підприємців Тернопільщини?

Тернопілля шоковане: 2011 рік став нібито успішним для агропромислового комплексу області