Скільки “вициганили” грошей у підприємців Тернопільщини?

Поділитися

Цього року особливо “викручувало руки” підприємцям керівництво Тернопільської обласної та районних державних адміністрацій по питанню освітлення вулиць населених пунктів регіону. Результат цієї роботи – в області відновлено вуличне освітлення 843 населених пункти. Повідомляє сайт Тернопільської ОДА. Скільки лайки пролунало на адресу владоможців – не повідомляється

«Підвищення енергоефективності та енергозбереження є одним із тих пріоритетів, які  мають забезпечити додаткові імпульси для економічного зростання, – сказав Валентин Хоптян. –  Про це заявив у своєму виступі під час одного із засідань Ради Регіонів Президент України Віктор Янукович».

Не менш важливим є й питання стану доріг. Про сумнозвісні телевізори – мовчав.

«На виконання доручення Президента України Віктора Януковича проведено ремонт автомобільної дороги державного значення Кременець-Почаїв, довжиною 27,2 км, на суму 37,33 млн гривень. Важливість ремонту цієї ділянки дороги пов’язана із насиченим рухом транспорту, в тому числі туристичного та паломницького, адже в Почаєві знаходиться одна з найбільших християнських святинь – Свято-Успенська лавра. Особливу увагу ми звертаємо на спорудження об’зних доріг навколо Бережан і Теребовлі», – повідомив Валентин Хоптян.

Завершено реконструкцію та введено в експлуатацію Почаївську автостанцію, проведено поточний ремонт приміщень та територій автостанцій у містах Гусятині, Копичинцях, Чорткові, Монастириська, Збаражі та Заліщиках, облаштовано  636 автобусних зупинок.

Голова Тернопільської облради розкаже байку

На Тернопільщині проведено реконструкцію 16 стадіонів за рахунок аграрних 50 гривень з гектара