У чотирьох містах Тернопільщини відбулися зустрічі з Олексієм Кайдою та звіти депутатів-свободівців перед громадою

Поділитися

17 та 18 грудня 2011 року на Тернопільщині у Борщеві, Чорткові, Козові та Бережанах відбулися зустрічі із головою Тернопільської обласної ради свободівцем Олексієм Кайдою та депутатами від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” в міських, районних та обласній радах, на яких вони звітували про свою річну діяльність. У Чорткові участь у зустрічі взяв лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

У своєму виступі голова “Свободи” окреслив ситуацію в країні в цілому та конкретизував деякі події, що відбуваються сьогодні. Олег Тягнибок зазначив, що по всій Україні влада намагається знищити народовладдя.

“Нинішня влада зневажає українців. Відповіддю на ці антинародні дії закономірно стає зростання революційних настроїв у суспільстві. Та навіть, незважаючи на низьку підтримку в суспільстві й катастрофічне падіння рейтингу, Партія регіонів розраховує отримати конституційну більшість у парламенті. Зробити це, вони планують за рахунок нібито “незалежних” кандидатів-мажоритарників, фальсифікацій, адмінресурсу і, звичайно ж, “тушок”-зрадників. Конституційна більшість їм потрібна тільки на одне голосування – за зміни до Конституції і узаконення узурпації своєї влади в Україні.

У теперішніх умовах опозиційні сили мають консолідувати свої сили для боротьби з українофобським режимом. Опозиція має йти на парламентські вибори 2012 року трьома колонами для того, аби отримати якомога ширше – переможне – представництво в наступному парламенті. Мова йде про ті опозиційні політичні сили, які сьогодні мають найбільшу підтримку в суспільстві і реально можуть подолати 5% виборчий бар’єр – “Свобода”, “Батьківщина” та “Фронт змін””, – зазначив Олег Тягнибок.

Очільник облради Олексій Кайда розповів про на ситуацію, яка нині склалася в Тернопільській обласній раді щодо введення нових депутатів замість тих, які після виборів стали депутатами рад інших рівнів. “Через бездіяльність обласної ТВК депутати не можуть виконувати свої обов’язки. Абсолютно очевидно, що такі дії спрямовані на те, аби блокувати роботу обласної ради”.

Свободівець також наголосив: “Влада Януковича випробовує народне терпіння. За час “правління” (саме правління, а не служіння народу!) українці чітко зрозуміли антинародний характер владної верхівки. Останньою краплею в чаші народного терпіння може стати їх спроба відібрати в народу останнє, що залишилось – землю. Наш обов’язок дати гідну відсіч на зазіхання антиукраїнських сил на нашу державу, наш народ, нашу історію, мову, врешті-решт – нашу душу. Ми не маємо права мовчати!”

У Борщові перед місцевою громадою звітували керівник фракції “Свободи” в Тернопільській облраді Олег Сиротюк, депутат облради Ярослав Галяс, голова фракції “Свободи” в Борщівській райраді Ігор Маланюк та голова фракції “Свободи” в Борщівській міськраді Василь Гриньків.

У Чорткові – керівник фракції “Свободи” в Тернопільській облраді Олег Сиротюк, керівник фракції “Свободи” у Чортківській райраді Володимир Грушецький та Андрій Зозуляк, голова фракції “Свободи” у Чортківській міськраді.

У Козові – депутати Тернопільської облради Марія Чашка, Володимир Стаюра, Іванна Ленчук та заступник голови Козівської райради свободівець Олександр Лазарчук.

У Бережанах – депутати Тернопільської облради Марія Чашка, Володимир Стаюра, голова Бережанської “Свободи” Василь Павук та депутат Бережанської міськради від ВО “Свобода” Марія Бойко.

Нагадаємо, звіти депутатів-свободівців вже відбулися у Зборові, Бучачі, Теребовлі, Збаражі.

 

           Прес-служба Тернопільської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Чи можна навчити рибки марширувати? (відео)

Чому відбулося повстання в Казахстані