У Тернополі стартувала акція «З відкритим серцем до кожної дитини»

Поділитися

У понеділок, 19 грудня, на Тернопільщині стартує акція «З відкритим серцем до кожної дитини», в рамках якої представники виконавчої гілки влади області відвідають 19 інтернатних установ та соціальних закладів, аби вручити їх підопічним дарунки від св.Миколая.

Акція стартує о 9.40 год. в фойє обласної державної адміністрації, де відбудеться загальний збір учасників такого доброчинного марафону та їх виїзд до місця призначення.

В рамках акції голова ОДА Валентин Хоптян відвідає навчально-реабілітаційний центр м.Тернопіль, де виховується 125 дітей,  з наслідками ДЦП та поліомієліту.

А о 12 годині, в приміщенні обласного акаадемічного драматичного театру імені Т.Г Шевченка розпочнеться обласна святкова програма „Миколай дарує радість” для дітей-сиріт та дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Під час її проведення подарунки-«миколайчики»отримає понад 500 дітей з усіх районів нашого краю.

Про підготовку та проведення цих та інших заходів, що вплітаються в канву новорічно-різдвяних святкувань, обговорили сьогодні учасники наради, яку провів заступник голови ОДА Петро Гоч.

Яка “Ніч на полонині” Копичинцях?

Анатолій Зінкевич “відкусить” половину парку Національного Відродження?!!