22 січня в Тернополі відбудеться відкритий окружний захід “На шляху до Єдності”

Поділитися

Початок двадцятого століття для нашої неньки видався досить складним. Людям набридло коритись волі загарбників. Всі сили було витрачено, щоб здобути незалежність. І от таки 22 січня 1918 року вдалось проголосити суверенність Української Народної Республіки, а рівно через рік – 22 січня 1919 року – на Софійському майдані в Києві офіційно об’єднались ЗУНР та УНР.

Як ми бачимо, наш народ пройшов нелегкий шлях до цієї єдності. Тому задля вшанування пам’яті людей, що доклали величезні старання для цієї перемоги та святкування 93 річниці дня Соборності України запрошуємо усіх бажаючих на відкритий окружний захід Тернополя – «На Шляху до Єдності».

Він відбудеться 22 січня 2012 р.Б. у Тернополі, початок о 14.00 у пластовій домівці. На вас чекатимуть надзвичайно захоплююча теренова гра, інтелектуальний змаг, перегляд тематичних фільмів, а також патріотична ватра!

Прийди та відчуй як це було!

Кожен учасник повинен мати зручний теплий одяг, посуд (горнятко, тарілка, вилка) та вкладку 10 грн.

Зголошення можна знайти тут. Зголоситись можна до 15 січня.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь за тел. : +38 093 726 20 55 (Христина).

Автор новини: пл. розв. Христина Деркач

Затверджено бюджет Збаража

Цього року такої прес-конференції в Тернополі в галузі культури ще не було!!! На горіхи отримали Кайда, Табачник, Спілка письменників. І найцікавіше – конкурс імені Петра Яцика (відео)