Цього року такої прес-конференції в Тернополі в галузі культури ще не було!!! На горіхи отримали Кайда, Табачник, Спілка письменників. І найцікавіше – конкурс імені Петра Яцика (відео)

Поділитися

Напевне, жоден тернопільський журналіст, який прийшов вчора до тернопільського прес-клубу, не сподівався, що почує стільки цікавого: про тернопільську владу, письменників Тернопілля і їхнє столичне керівництво. Дісталось усім.

Сьогодні в українській гімназії імені Івана Франка у Тернополі відбудеться завершальний етап ХІІ конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Саме тому до Тернополя завітала делегація відомих в Україні літераторів на чолі з головою Координаційної ради конкурсу Михайлом Слабошпицьким, а також із двома поетами – заступником головного редактора газети «Літературна Україна» Станіславом Бондаренком і заступником Дирекції мистецьких програм Національної радіокомпанії України Світланою Короненко (вона лишень слухала учасників прес-конференції). Разом зі столичними гостями участь у прес-конференції взяв чортківський журналіст і видавець Володимир Погорецький.


22 січня в Тернополі відбудеться відкритий окружний захід “На шляху до Єдності”

Сьогодні у Тернополі утворять “живий” ланцюг