Файне місто запрошує…

Поділитися

21 – 22 січня Молодіжна громадська організація «Файне місто»  запрошує на заходи, об’єднані спільною назвою «TwiTerEvent 2 – Файне місто Тернопіль». Заходи розпочнуться 21 січня о 10 год. в бенкетно-концертному залі «М’ята» ( 2 поверх ТРЦ «Подоляни» ) баркемпом, на якому учасники обміняються досвідом роботи в соціальних мережах. Після обіду заплановані неформальні дискусії та інтерактивні ігри, відвідини відпочинкових закладів з вживанням пива та обжерками.

22 січня учасники «TwiTerEvent» зможуть випробувати свої сили в екскурсійному квесті та ознайомитись з визначними місцями нашого файного міста. Всі бажаючі також в цей день зможуть взяти участь у першому в історії України «Твіттер-мості» Тернопіль-Київ-Донецьк і таким чином відзначити День Соборності.

Участь в заходах візьмуть більше 100 блогерів усієї України та зарубіжжя, також у рамках заходу буде обговорено кращі варіанти використання нових медіа, та Інтернет технологій, буде здійснено велика кількість інформаційних повідомлень про перебіг події у соціальних мережах та ЗМІ.

Детальніша інформація: http://twiterevent.blogspot.com/

Нові подробиці з аварії Хоптяна

Надалу і Кайді скажуть як насправді вони виконують обіцянки