Головні новини Тернополя з перших уст (відео)

Поділитися

Сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал традиційно зустрічався з місцевими журналістами. говорили, як завжди, про проблеми міста, тернополян. Мер розповів, що садочки точно працюватимуть, а учні шкіл, напевно, підуть на канікули. Розповів Сергій Віталійович про ремонт вулиці Гайові, особливості “складчини”. Відремонтують вулицю за два роки. Як саме – дивіться відео.
Про особливості збору благодійних коштів говорили нині не лише в мера, але на прес-конференції, присвяченій проблемам охорони здоров”я. Медикам та освітянам бракує 55 мільонів гривень у 2012 році ( див відео 9 хвилині)
Якщо на вашому дитячому майданчику розташували сміттєві урни і що з цим робити – для початку подивіться відео на 10 хвилині. Рецепт від мера.
Ви знаєте депутата облради Степана Барну? якщо маєте якісь “інтереси” – зверніться до нього, можливо, пролобіює. За горнятком кави мер розповів, що депутат лобіює інтереси екс-мера Тернополя Романа Заставного в сміттєвому бізнесі 9див. відео 11 хвилина 40 секунд)
Про проблеми забудови товариством “Креатор-буд” на вулиці Сагайдачного,6а мер говорив на зустрічі на 15 хвилині. Через зо секунд виявилось, що закон, нібито, на стороні будівельників.

Про освітлення стадіону, перепетії міжнародного скандалу обговорювали журналісти на 20 хвилині.
Що світить чемпіонці Європи Підгрушній і який презент від міської влади вона отримала торік – 24 хвилина.

«Нова Тернопільська газета» написала правду. Для місцевих мешканців. Фотокопія скандальної статті

Житлово-комунальне господарство Тернополя: перша зустріч керівництва у 2012 році