Як тернопільські яничари відзначатимуть День Соборності та Свободи України

Поділитися

Під головуванням заступника голови ТОДА Петра Гоча відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області Дня Соборності та Свободи України.

Зокрема йшлося про заходи, які пройдуть на теренах області з нагоди відзначення Дня Соборності.

«20 січня о 16.00 в Палаці культури ”Березіль” ім. Л.Курбаса м.Тернополя відбудеться творчий звіт мистецьких колективів Тернопільської обласної філармонії за участю представників органів місцевої влади, громадських і релігійних організацій, політичних партій, науковців з нагоди Дня Соборності та Свободи України, – повідомив на засідання Григорій Шергей, начальник управління культури ТОДА. – Того ж дня відбудеться покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків борцям за незалежність України».

Уже 22 січня буде проведено урочисті збори громадськості та святкові концерти за участю депутатів місцевих рад, керівників органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, представників об’єднань громадян в населених пунктах області.

«22 січня символічно на межі Тернопільської та Хмельницької областей відбудеться зустріч офіційних делегацій двох регіонів та творчих колективів, – зауважив Григорій Шергей. – Зустріч відбудеться о першій годині дня. Відтак урочисто зі стягами та піснями дві області зустрінуться на мості, що прокладений через річку Збруч».

Крім того, 22 січня в області заплановано оформити тематичні виставки, експозиції в бібліотеках, музеях, архівах та провести тематичні вечори, виховні години в навчальних закладах та закладах культури області, присвячені пам’ятним подіям історії Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Заплановано підняття Державного Прапора України на адміністративних приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій 22 січня.

Кличко переконаний, що ув’язнені опозиціонери мають взяти участь у виборах

Чи вистачає палива керівництву Тернопільської міської ради?