Як тернопільському гумористу шанувальники подарували телевізор за 500 доларів

Поділитися

“Не мав випадку, щоб мені відмовила жінка”, – розповів Gazeta.ua письменник-сатирик, артист розмовного жанру 78-річний Євген Дудар.

“Коли хотів спілкуватися, то міг зачарувати всяку. Був лише один випадок, коли це не вдалося. І то потім я побачив, що вона хвора”, – сміється письменник.

“У гуртожитку комбінату преси у Києві нас жило 10 хлопців. Якось за чаркою питають: “Женька, ну чого тебе так жінки люблять? Що ти використовуєш?”. Кажу: “Клянусь, я не спеціально”. – “Зараз ми тебе перевіримо. Показуємо на вулиці дівчину. Якщо ти з нею підеш у кіно, ми тобі ящик коньяку ставимо, якщо ні – ти ставиш. Тільки ж не попереджуй її”. Пішли ми до метро “Більшовик”, там дівчата книжки продають. Показали мені хлопці на таку вродливу дівчину”, – поділився Дудар.

Хлопців він прогнав їх, а сам підійшов, ніби між іншим подивився на дівчину.

“Походив навколо, показав очима, що вона мені подобається. Купив книжку Коцюбинського “У путах Шайтана”. Написав їй записку: “Якщо хочете зі мною піти у кіно на такий-то фільм, кивніть головою”. І вона погодилась. Два роки потім ми прозустрічалися, вона виявилася прекрасною людиною”, – згадав письменник.

Він киянин, але переважно живе  на дачі в с.Кожанка Фастівського району на Київщині. Називає її “хутір Мозамбік”. Їжу готує собі сам.

“Я дуже люблю вареники, наловчився їх сам робити, бо немає дружини, яка б годувала мене. Роблю з картоплею, до якої додаю смажену на олії цибульку і чорний перець. Не люблю пузатих, тому тісто в мене прісне – на воді”, – додав гуморист.

Якось шанувальники зробили йому коштовний подарунок, пише “Газета по-українськи”

“Пішов я в магазин, а до мене молодий чоловік звертається: “Пане Дударю, вам моя жінка подобається?”. А я його ні сном, ні духом не знаю. Думаю провокація. Скажу, що сподобається, дасть по пиці, скажу ні – ображу її. “Така жінка не може не подобатися”, – відповідаю.  “А що ви тут робите?”, – цікавиться. “На техніку дивлюся, у мене телевізор “Рекорд” такий старий, футболісти всі в екран не влазять. Вона йому шось шепче на вухо. Заплатили продавцю 500 доларів. А продавець у мене питає: “Куди вам завезти телевізор і відеомагнітофон?”. А чоловік каже: “Ми любимо вас і ваші твори, це вам подарунок”. А в мене “Волга” під магазином, раз і завантажили”, – підсумував він.

Як працює найвідоміший тротуар в Україні?

Генеральна прокуратура зайнялась регіональним відділенням Фонду державного майна по Тернопільській області