Тернопільські правоохоронці розшукали винуватця смертельної дорожньої пригоди

Поділитися

Ще 19 січня у селі Ангелівка Тернопільського району сталася дорожня пригода. Під колесами вантажівки загинув 30-річний мешканець обласного центру. Як не прикро, але водій залишив жертву у безпорадному стані і втік з місця аварії.
Відтоді міліціонери не припиняли пошуків водія-вбивці. За допомогою неодноразово зверталися через засоби масової інформації до громадськості.
Уся інформація, якою володіли оперативники на час скоєння ДТП, – це свідчення очевидців, що до смертельної аварії може бути причетний водій вантажівки. Але ні марки авто, ні номерних знаків, на жаль, ніхто зі свідків не побачив, адже трагедія сталася у вечірню пору. У пошуках вантажівки міліціонери об’їхали Закарпатську, Хмельницьку області.
Допомога оперативникам надійшла від дільничних інспекторів Тернопільського райвідділу внутрішніх справ. У селищі Великі Бірки на території одного із підприємств дільничні знайшли вантажний автомобіль марки «Рено». Пошкодження на кузові вантажівки свідчили, що автівка нещодавно побувала у ДТП. Припущення підтвердилися і невдовзі правоохоронці розшукали водія транспортного засобу.
Своєї причетності до смертельного наїзду 58-річний мешканець Тернополя не заперечував. Як з’ясували працівники міліції, чоловік працював водієм у приватного підприємця. Після скоєння дорожнього трафунку, він ще встиг здійснити рейс на Закарпаття та знову повернутися на Тернопільщину. Сліди злочину намагався приховати, самотужки хотів відремонтувати вантажівку.

Наразі підозрюваний перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушено одразу дві кримінальних справи за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть) та статтею 135 (залишення в небезпеці особи) Кримінального кодексу України.

На Тернопільщині злодії вже не гребують ковбасою. “Тирять” навіть у родичів

Схему організації дорожнього руху по вулиці Миру змінять 1 лютого