У Тернополі почалася вибіркова перевірка маршруток

Поділитися

Сьогодні, близько 11 год. на зупинці громадського транспорту “ТРЦ “Подоляни” пасажири автобуса 19-го маршруту спостерігали цікаву ситуацію.

До водія підійшло 2 чоловіків, які вимагали показати якісь документи. як правило, водії “домовлялися” з перевіряючими за 50 гривень і їхали далі за маршрутом. збоку стояло приватне авто, до якого час від часу грілися перевіряючі, очікуючи на наступний автобус.
цікаво, що перевіряли не всі автобуси. Зокрема, маршрутку №22 пропустили без жодних питань, навіть не підходячи до нього.
складається враження, що перевірка проводилася випадково і стосувалася правил випуску автобусів на марштрут.
зазначимо, що в Тернополі є декілька фірм, які мають право і достатньо повноважень і персоналу, щоб обслуговувати водіїв, видаючи дозвіл на виїзд.
одним з таких є КП “Міськавтотранс”, роботу директора якого В.Рокуша виконавчий комітет визнав незадовільною.

2272 В.М.Рокуш
Про роботу КП “Міськавтотранс”
Заслухавши звіт директора комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокуша Володимира Михайловича, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1.Звіт директора комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокуша Володимира Михайловича про роботу підприємства взяти до відома (додається).
2.Визнати роботу начальника комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокуша Володимира Михайловича незадовільною.
3.Міському голові оголосити догану начальнику комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокушу Володимиру Михайловичу.
4.Начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку Мединському І.Г., директору комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокушу В.М.: 4.1. привести договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі до вимог чинного законодавства; 4.2. забезпечити регулярні перевезення пасажирів на соціальних маршрутах.
5.Покласти персональну відповідальність за дотримання вимог договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі на начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Мединського І.Г. та директора комунального підприємства “Міськавтотранс” Рокуша В.М.
6.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку призупинити надання субвенцій комунальному підприємству “Міськавтотранс” на відшкодування витрат перевезень пільгової категорії населення.
7.Директору комунального підприємства “Міськавтотранс” В.М.Рокушу в місячний термін вжити заходів для усунення недоліків в діяльності підприємства.
8.Заслухати звіт про заходи щодо покращення діяльності підприємства в останній декаді січня 2012 року.
9.Начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку Мединському І.Г. здійснювати постійний та належний контроль за діяльності комунального підприємства “Міськавтотранс”.
10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Камінського.

Олег Тягнибок відзначив 100-річчя від дня народження Ярослава Стецька на Тернопільщині

Завтра тротуар Надала буде без роботи