У Тернополі продовжується проведення благодійної соціальної акції «Я хочу бути спортивним!»

Поділитися

Метою акції є формування здорового способу життя через організацію профілактичних заходів серед вразливих груп молоді та впровадження нових підходів у вирішенні проблем наркоманії, дитячої злочинності, розвитку фізичної культури і спорту.

В рамках акції спеціалісти Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели відеолекторії з питань профілактики  алкоголізму «Правда про алкоголь» та профілактики наркоманії «Правда про наркотики» для учнівських колективів Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка, ТЗОШ №2, Тернопільської спеціалізованої школи №3, та ТЗОШ №4.

На заняттях підлітки мають можливість ознайомитись з причинами і наслідками згубного вживання алкогольних та наркотичних речовин, та зробити вибір на користь здорового способу життя – вільного від залежностей.

Такі заняття будуть проводитись щочетверга по затвердженому графіку у всіх загальноосвітніх школах міста в рамках діяльності спеціалізованого формування „Мобільний консультативний пункт” Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Журналістів Тернополя завезуть на сміттєпереробний завод

“Від Банкової чи від опозиції збирається у депутати Наливайченко?” – запитує опозиційна тернопільська партія