У Тернополі “спокушають” Київстар та МТС

Поділитися

РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує в оренду 3 об’єкти державної форми власності, які знаходяться у Борщівському, Заліщицькому та Кременецькому районах Тернопільської області, заяви про оренду  яких приймаються до  19 січня 2012 року.        

            Регіональне відділення,  виконуючи завдання, визначені Національним планом дій  щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, виступає орендодавцем майна державної форми власності і має намір передати в оренду три об’єкти  стосовно яких  надійшли заяви.

В оренду пропонуються:

Об’єкт № 1. Площадка для встановлення контейнера та одне антенно – місце (площа 35,7 кв.м) (частина покрівлі даху будівлі висотою 26 м під встановлення трубостояка висотою 6 м, частини кабель-росту та частини фасаду будівлі) терміном на 2 роки 11 місяців для розміщення обладнання операторів телекомунікацій, які надають послуги з мобільного зв’язку та доступу до мережі Інтернет. Об’єкт розташований  за адресою: пров. Січових Стрільців, 2, м. Борщів Тернопільської області. Балансоутримувач: Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості „Укрспирт”, вул. Гагаріна, 16, м. Бровари, Київська область, 07400, (044) 278-58-02.

Об’єкт № 2. Частина вбудованого приміщення 1-11, нежилого приміщення (котельня) площею 30,0 кв.м Товстенського професійного сільськогосподарського ліцею (вул. Грушевського, 45/1, смт Товсте, Заліщицький район, Тернопільська область, тел (0254) 3-53-50). Мета використання об’єкта: встановлення котла  для здійснення теплопостачання в адміністративні, навчальні та житлові приміщення ліцею з використанням альтернативних видів палива. Термін оренди 5 років. Балансоутримувач: Товстенський професійний сільськогосподарський ліцей, вул. Грушевського, 45, смт Товсте, Заліщицький район Тернопільської області,  тел.  (0254) 3-53-50.

Об’єкт №3. Частина даху будівлі ремонтно-механічної майстерні для встановлення антенно-фідерних пристроїв та базової станції мобільного стільникового зв’язку площею 30,0 кв.м для розміщення обладнання операторів телекомунікацій, які надають послуги з мобільного зв’язку та доступу до мережі Інтернет терміном на 2 роки 364 дні. Балансоутримувач: Державне підприємство „Кременецьке лісове господарство” знаходиться за адресою: вул. Акімова, 26, м. Кременець Тернопільської області,  тел. (03546) 2-48-27.

Детальнішу інформацію щодо об’єктів  оренди можна отримати: в РВ ФДМУ по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті “Відомості приватизації” (№ 01 від  04.01.2012) , повідомляють у прес-службі РВ ФДМУ по Тернопільській області

Порушено кримінальну справу стосовно службовців тернопільського вузу

У Зборівському районному центрі зайнятості відбувся семінар для пошуковців роботи з питань запобігання нелегальній трудовій міграції та торгівлі людьми