Валентин Хоптян спробував спростувати чутки про причетність до ДТП

Поділитися

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів брифінг, під час якого спростував чутки про свою нібито причетність до ДТП, скоєного 31 грудня 2011 року на території Хмельницької області.    

«Перше, на чому хочу наголосити. Хоча трагедія сталася не на Тернопільщині, не можу не висловити співчуття людям, які потрапили у біду. Однак, цю подію стали пов’язувати з моїм іменем. Тому ще раз наголошую – ні я, ні моя сім’я до цієї трагедії не має ніякого відношення. Це стосується і працівників адміністрації, яку я очолюю. В тому числі і водіїв», – каже голова облдержадміністрації.

Валентин Хоптян поінформував журналістів, що, за наявною в нього інформацією, вже порушена кримінальна справа, ведеться слідство, встановлені особи, які причетні до цього ДТП.

Голова ТОДА вважає, що оцінку тому, що сталося, мають дати спеціалісти, ґрунтуючись на конкретних фактах.

«Разом з тим, на цих подіях сьогодні дехто почав спекулювати. Окремі політичні сили в засобах масової інформації намагаються замінити слідство. Я не радив би їм цього робити. Більше того, за поширення неправдивої, неперевіреної інформації відносно мене та членів моєї сім’ї я маю право звернутися до суду. Мабуть, так і зроблю», – сказав голова Тернопільської обласної державної адміністрації.

Валентин Хоптян запевнив журналістів, що вони отримають повну інформацію про хід розслідування після його завершення.

Напередодні аварії 31 грудня голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян проводжав старий рік в «Хуторі»

Роман Заставний: місцеві бюджети 2012 – бюджети голодання