adidas та Федерація футболу України представили нову виїзну екіпіровку збірної України

Поділитися

adidas та Федерація футболу України представили екіпіровку для гостьових матчів збірної України з футболу. У 2012 році команда буде грати у синій формі із застосуванням оригінального дизайну та передових технологій. Уперше гравці збірної вийдуть на поле у новій формі 29 лютого в товариському матчі проти збірної Ізраїлю.

При розробці форми дизайнерів надихала українська історія. Використання характерних культурних особливостей як у виїзному, так і в домашньому варіантах екіпіровки ще раз підкреслює значимість цього року для нашої країни. Мотиви історичного національного одягу українців знайшли своє відображення у широкій смузі на грудях гравців. При її оформленні використовували жовто-блакитний орнамент, схожий на вишивку «хрестиком», а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя. У футболці також присутні офіційні символи країни: герб Україні розміщений у центрі смуги та на комірцевій зоні, а кольори національного прапора можна побачити на окантовці шортів і логотипі Федерації футболу України. Крім цього, на комірцеву зону футболки нанесений заклик-гасло «Україно, вперед!»

«Презентація виїзної форми збірної України завершує презентацію комплекту екіпіровки, в якій команда буде грати цього року. Проведення УЄФА Євро-2012тм в Україні робить цей рік найважливішим у футбольній історії нашої країни. Використання національних елементів в екіпіровці – це, перш за все, гордість за свою країну, за свою команду. І я вірю, що саме це об’єднає гравців збірної Україні і всіх уболівальників», – підкреслила директор з маркетингу
ДП «Адідас-Україна» Віра Євдокимова.

В екіпіровці застосовані наступні технології для підвищення спортивних результатів спортсменів:

– TechFit™ Powerweb, що запобігає втраті енергії, надає додаткової потужності рухам. Термополіуретанові стрічки скорочуються та розтягуються одночасно з м’язами, тим самим зберігаючи енергію при розтягуванні і повертаючи її при скороченні. Таким чином, технологія дозволяє оптимально витрачати енергію під час тренувань, збільшуючи тим самим їх тривалість.

– ClimaCool, що виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. А поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів гарантує відмінну вентиляцію та підтримує необхідну температуру тіла. В результаті футболісти легше справляються з фізичними навантаженнями.

– ForMotion™ – одне з головних досягнень adidas у розробці функціональної спортивної екіпіровки. Суть даної технології полягає у тривимірному моделюванні та використанні вставок з еластичних матеріалів, внаслідок чого форма забезпечує максимальну свободу і точність рухів спортсменів.

Нова екіпіровка збірної Україні для гостьових матчів вже надійшла в продаж до концептуальних магазинів adidas.

***

Протягом багатьох років adidas − бренд №1 у світовому футболі − виступає Офіційним спонсором та постачальником м’ячів для всіх основних футбольних турнірів UEFA та FIFA. adidas співпрацює з футбольними федераціями України, Росії, Іспанії, Аргентини, Китаю, Німеччини, Греції, Японії, Нігерії, Данії, Венесуели, Мексики та ПАР. В екіпіровці adidas виступають такі знамениті футбольні клуби як Chelsea, Bayern Munich, Liverpool, Milan, Real Madrid, а також кращі футболісти світу: Ліонель Мессі, Какá, Девід Бекхем, Давід Вілья, Міхаель Баллак, Стівен Джеррард, Бастіан Швайнштайгер та багато інших.

http://www.ffu.org.ua

Як у Тернополі “воюють” з борульками

Як Віктор Ющенко вночі брав на роботу Юлію Тимошенко