Бажаєте започаткувати власну справу? Зверніться до центру зайнятості

Поділитися

Спеціалісти Монастириського райцентру зайнятості провели інформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?», на який були запрошені шукачі роботи, які бажають започаткувати власну справу. Спеціаліст з профорієнтації РЦЗ Уляна Головко ознайомила безробітних з перспективами розвитку підприємництва в районі, можливостями професійної підготовки за професіями, що сприяють само зайнятості. Особливу увагу було приділено складанню бізнес-плану.

У заході взяла участь Марія Лисик, приватний підприємець, керівник ДП «Когорта». Вона розповіла, що працює у сфері самостійної зайнятості з 2001 року.  У неї зараз мережа аптек. Крім того, працює 6 найманих працівників, 2 з них – на дотаційних робочих місцях. А взагалі всі працівники «Когорти» отримали роботу через райцентр зайнятості.

Учасниця семінару Ольга Данчук зауважила: «Відвідавши семінар, я зрозуміла, щоб стати підприємцем, недостатньо володіти лише певним набором якостей, а потрібно набути чимало знань, вміло користуватися необхідною інформацією. І таку інформацію я отримала, дізналася про основи започаткування власного бізнесу й почну працювати над реалізацією своєї бізнес-ідеї».

Предстоятель УПЦ КП відзначив 50-річчя єпископського висвячення й 45-річчя перебування на київській кафедрі

Центр дитячої творчості у Тернополі можуть закрити