Блохін оголошує склад на Ізраїль

Поділитися

Головний тренер збірної України Олег Блохін викликав на перший цього року контрольний матч синьо-жовтих 20 гравців. До зустрічі проти команди Ізраїлю, що відбудеться 29 лютого у Петах-Тикві, готуватимуться вісім динамівців Києва, троє гравців «Дніпра», двоє донецьких гірників, а також представники ще чотирьох українських та трьох іноземних клубів.

Динамівці приєднаються в Ізраїлі
Більшість гравців національної команди зберуться на базі в Кончі-Заспі 27 лютого, а наступного дня вилетять чартерним рейсом з Києва до Тель-Авіва. Уже в Ізраїлі до них приєднаються київські динамівці, які завершуватимуть у цій країні підготовку до клубного сезону.

Ушкодження Шевченка
На жаль, доводиться констатувати, що чергове ушкодження унеможливило участь у зборі багаторічного капітана збірної Андрія Шевченка. Не зможе поки допомогти збірній і захисник Дмитро Чигринський, котрий ще повністю не відновися після травми. Натомість відзначимо повернення до збірної оборонця Тараса Михалика, котрий успішно пройшов період реабілітації.

Тренування і прес-конференція
Національна команда проведе 28 лютого передматчеве тренування на стадіоні «Мошава» у Петах-Тикві о 18-ій годині (перші 15 хвилин будуть відкритими для представників ЗМІ). А трохи раніше, о 17.40, головний тренер синьо-жовтих Олег Блохін зустрінеться з мас-медіа у конференц-залі арени.

Склад збірної України
Воротарі: Олександр Шовковський («Динамо» Київ), Андрій Дикань («Спартак» Москва, Росія).
Захисники: Богдан Бутко («Іллічівець» Маріуполь), Олександр Кучер («Шахтар» Донецьк), Віталій Мандзюк («Дніпро» Дніпропетровськ), Тарас Михалик («Динамо»), Ярослав Ракицький («Шахтар»), Євген Селін («Ворскла» Полтава), Євген Хачеріді («Динамо»).
Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Денис Гармаш («Динамо»), Олег Гусєв («Динамо»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Сергій Назаренко («Таврія» Сімферополь), Руслан Ротань («Дніпро»), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина), Андрій Ярмоленко («Динамо»).
Нападники: Андрій Воронін («Динамо» Москва, Росія), Марко Девич («Металіст» Харків), Артем Мілевський («Динамо» Київ).

Трансляція матчу збірних України та Ізраїлю відбудеться 29 лютого на телеканалі «Інтер» (початок − о 19.00).

Олександр Гливинський, прес-аташе національної команди

Написав депутатський запит про притягнення до кримінальної відповідальності голову Верховної Ради Автономної Республіки Криму Володимира Константинова

Чим здивувати людину в Тернополі?