Чим здивувати людину в Тернополі?

Поділитися

Доброго дня, друзі

Магазин Емоцій продовжує тішити шанувальників чудовими подарунками, і цього тижня ми підготували 5 нових сертифікатів для дуже творчих особистостей.
Урок з бісероплетіння на станку
Урок з ткацтва
Урок з ліплення солоним тістом
Урок з малювання на склі
Урок з різьблення по дереву

Кожен з цих сертифікатів може стати класним подарунком для тих, кому подобається набувати нових вмінь та відкривати для себе ширші горизонти. Треба сказати, що всі викладачі – безумовні майстри своєї справи і гарні педагоги. Тож якість гарантована, а значить – і задоволення від нових вражень.

А також для сміливих першопрохідців абсолютно новий вид послуг не тільки у нашому магазині, але й в місті загалом.
ФІШ СПА для ніг та рук. Цей вид СПА процедури прийшов до нас з Індії, де користується великою популярністю серед заможних людей. Отримувач цього сертифікату відкриє для себе частинку нової культури і отримає незвичні відчуття! Подяка за такий подарунок гарантована 🙂

І згадайте, що зовсім скоро настане День захисника Вітчизни, з яким ми б хотіли привітати усіх чоловіків.
Для того щоб зробити вдалий подарунок до цього свята, пропонуємо відвідати в нашому магазині категорію «До дня армії», та обрати чудові подарунки для ваших друзів, батьків, чоловіків.

Бажаємо яскравих емоцій і цікавого життя 🙂
Магазин емоцій
Shop.events.te.ua

Блохін оголошує склад на Ізраїль

З Тернополя не дають вивозити сміття фірмі, яка має стосунок до Романа Заставного. “Важка артилерія” Надала знову в дії?