Тернопільську інтернет-газету «Про все» хочуть закрити через відео “без цензури” на кастингу конкурсу краси “Міс Галичина-2012”

Поділитися

20 лютого у файному місті Тернопіль у нічному клубі “Riverpool” відбувся кастинг народного конкурсу краси “Міс Галичина-2012” у форматі реаліті-шоу. Інтернет-газета «Про все» взяла участь , з дозволу організаторів, у висвітленні цієї події. Наш журналіст відзняв фото та відео. Проте, саме змістовною частиною останнього виявились незадоволеними організатори кастингу. Більше того, з прес-служби цієї організації нам зателефонували і запропонували «змонтувати» відео. Мовляв, воно й непрофесійне. «Про все» й не заперечує, що воно не є добряче змонтоване і «вилизане». Ми не практикуємо монтаж

Нам «по дружньому» запропонували взагалі  зняти відео. Навіть видалити з мережі Ютуб. Хоча саме відео і фотоматеріали стали лідером переглядів серед усіх сторінок «Про все».

«По дружньому», нам порадили дослухатись до поради, бо мовляв, керівництво з Ізраїлю може звернутись в компанію «Вордпрес», на основі якого зроблений сайт «Про все» і нас просто закриють.

Інтернет-газета «Про все» має диктофонний запис розмови і в разі необхідності готова його оприлюднити.

Відео розміщене на цій сторінці /2012/02/jak-vlad-jama-z-kompanijeju-obyrav-harnyh-divchat-v-ternopoli-foto-video/

Як у Рівному обирали конкуренток тернопільським красуням (фото)

Опозиція веде переговори щодо формування єдиного списку