У Тернополі почали менше курити? Завдяки невдалому політику Василю Чубаку – ще більше “смалять”

Поділитися

  У цьому нещодавно переконався наочно журналіст “Про все”. Гуляючи з дитиною в розважально-торговому комплексі “Подоляни”, які належать надзвичайно неуспішному політику Василю Чубаку, фотокор помітив чималу чергу. Виявилось, сигаретна торгова марка Winston проводила акцію для курців. Не будемо описувати надзвичайні блага, які отримували курці при обміні пачок сигарет, але ажіотаж в залі був надзвичайний. Фотокореспондент спробував сфотографувати акцію. На нього відразу “налетіли” організатори акції та охорона закладу. Мовляв, фотографувати не можна, зітріть фото. Добре, що фотокор виявився “підкутим” і відрубав невігласам, що згідно чинного законодавства журналіст має право фотографувати події у громадських місцях.

До чого ми ведемо? Так один із співвласників “Подолян” Василь Чубак разом з дружиною заснував благодійний фонд, проводить акції, розповідає про благородні ідеї, скоро почне активно піаритись на виборах до Верховної Ради (особливо у телеформаті, якщо, звісно, не помудрішав), а ніяк не може збагнути простої істини – чому люди його не підтримують?!

 

Юлія Тимошенко не тільки не буде подавати прохання про помилування, але й навряд чи прийме його, якщо президент Віктор Янукович помилує без її звернення

Яку опозицію збирається об’єднати Валентин Наливайченко у Тернополі?