Вчитель з Тернопільщини пророкує, що завтра в Україні буде землетрус, а в Росії Путіна не оберуть президентом

Поділитися

Україну охопило чергове передчуття апокаліпсису. Шкільний вчитель з Тернопільської області, який оголосив себе пророком, поширює власний умозаклюеніе про можливий землетрус в Україну йдеться у повідомленні Одеського сайту. “Увага! Всім! Всім! Всім! 14 лютого 2012 в 4:00 5 хвилин почнеться землетрус на Україну великої руйнівної сили! Гряде скорбота! Попередьте народ!

Я, Георгій-Ілія ((Малахії 4.5), раб Господа Ісуса Христа, Його святою волею покликаний пророкувати про прийдешні апокаліпсичних події на Землі, сповіщав про надзвичайно сильному і руйнівний землетрус на Україну, яке розпочнеться 14 лютого 2012 року в 4:00 5 хвилин.

Факт відбувся землетрусу, в абсолютно точно зазначений час, стане печаткою Господа Вседержителя в мандаті пророкують служителя Георгія-Ілії, і оскільки він є предтечею Другого Пришестя Господа Ісуса Христа на Землю, то його доля, доля Георгія-Ілії, багато в чому служить ілюстрацією подій прийдешніх .

14 лютого – особливо радісний день в його долі, день весільного торжества Георгія-Ілії та його обраниці, наречені, дружини!

14 лютого – і особливо скорботний день у долі Георгія-Ілії, пішов з життя земного, найрідніша людина – мати!

Чи випадково Господь Ісус Христос помістив особливо радісна подія і особливо скорботна подія в житті Георгія-Ілії, в одне число – 14 лютого?!

Ні! Це не випадково! Як і було сказано вище – це ілюстрація подій прийдешніх!

ДЕНЬ! 14 ЛЮТОГО 2012 року СТАНЕ Моментом істини для МІЛЬЙОНІВ ЛЮДЕЙ, які впевнені в ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА І вступив з ним у ЗАВІТ, І ТОМУ ЦЕЙ ДЕНЬ СТАНЕ ДНЕМ ОСОБЛИВОГО шлюбне торжество Предвічного НЕБЕСНОГО ЖЕНИХА ІСУСА ХРИСТА І НАРЕЧЕНОЇ-Церква!

З ІНШОГО БОКУ! 14 лютого 2012! року багато, дуже і дуже багато, втратять своїх найрідніших і найближчих людей і цей день стане самим скорботним для них!

Час землетрусу вкаже на Георгія-Іллю, як на Іллю з Малахії 4.5. Саме порядкові номери голови і вірша позначать час землетрусу на Україну 14 лютого 2012! Тобто 4 глава – 4:00! 5стіх – 5хвилин!

Саме в цей час – 4 години 5 хвилин 14 лютого 2012 почнеться найпотужніший за всю історію Святої Русі землетрус!

Амінь! “.

Втім, поспішати вірити таким “пророкам” навряд чи варто, пише сайт Реально Сам він називає себе “Керівником Святої Русі”. Ще одним його пророкуванням є те, що наступним президентом Російської Федерації стане не Путін і навіть не Навальний, а сам “провидець”:

“РОСІЄЮ БУДУТЬ Право Пророка!
Президентом Святої Русі стане Георгій-Ілія, для того щоб незабаром представити світу Царя-Переможця!

 

Майбутній Цар Росії готується вийти на арену і до служіння, він буде представлений пророком. Ім’я його Михайло. (Данила 12.1)

Георгій-Ілія: Пророцтво про прийдешній часу ….
+ + + + + + + + + + + +
Як перевірити достовірність цього пророцтва?

ДУЖЕ ПРОСТО ПЕРЕВІРИТИ! 14 лютого 2012 в 4:00 5 хвилин почнеться землетрус на Україну великої руйнівної сили!
Як тільки це пророцтво здійснитися одразу буде зрозуміло, що збудеться і пророцтво про президентства Георгія-Ілії
ДЕНЬ! 14 ЛЮТОГО 2012 г! СТАНЕ Момент істини для МІЛЬЙОНІВ ЛЮДЕЙ, які впевнені в ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА І вступив з ним у ЗАВІТ, І ТОМУ ЦЕЙ ДЕНЬ СТАНЕ ДНЕМ ОСОБЛИВОГО шлюбне торжество Предвічного НЕБЕСНОГО ЖЕНИХА ІСУСА ХРИСТА І НАРЕЧЕНОЇ – Церква!
+ + + + + + + + + + + +
РОСІЄЮ БУДУТЬ Право Пророка!
Росія – обрана Богом країна місія якої стати фортецею християн! Західний християнський світ не встоїть в істині і буде покірний псевдовченням Антихриста – універсальної релігією. Він прийде обманом і буде правити силою! Політики, в сучасному її розумінні не буде, відбудеться поділ народів на релігійній основі! Релігійно-політичного протистояння ЄС-Росія неминуче! Антихрист зазнає поразки в битві при Міггідо – Армаггедоне!

Попередьте народи!
Чим більше людей попередьте, тим менше буде ошуканих душ! “.

Хто ж цей пророк? Провісник з Інтернету зовсім не приховує своє справжнє обличчя і повідомляє наступне: “Багатьох цікавить хто такий Георгій-Ілія. Де живе, ким працює і т.д. Хоча все це має дуже маленьке значення, але я задовольню вашу цікавість. ОФІЦІЙНО:
Барчук Юрій Артемович
Директор Веліковікнінской загальноосвітньої школи I-IIIст.
Збаразького р-ну, Тернопільської обл. ”

Після прочитання цього “пророцтва” цікаво, як допускають людину з такими судженнями до дітей? Ми надіємось що відповідні органи відреагують на це “послання”

З http://www.048.ua

12 лютого на набережній Тернопільського ставу відбулося святкування дня зими (відео)

Пройдисвіт обмінював свічки на готівку