Завдяки податківцям Тернопілля заборгованість із виплати зарплати зменшилася на 2,7 млн. грн.

Поділитися

З початку року податковою службою на засіданнях спільних з органами місцевої влади комісій заслухано керівників 21 підприємства та організації, які допустили

заборгованість із виплати заробітної плати. Крім цього, із зазначених питань проведена індивідуальна роз’яснювальна робота із керівниками 33 підприємств. За результатами вжитих заходів 27 підприємств ліквідували 2,7 млн. грн. заборгованості із виплати зарплати. Як наслідок, до бюджету додатково надійшло 472 тис.. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Також, на цих комісіях заслухано керівників 34 підприємств та організацій, на яких заробітна плата виплачувалась у мінімальному, чи нижче мінімального розмірах. Проведена роз’яснювальна робота з аналогічних питань по 207 підприємствах та організаціях області. В результаті 73 підприємства підвищили рівень виплати заробітної плати і, як наслідок, до бюджету надійшла 31 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. В органи прокуратури на місцях подано інформації на 95підприємств, де мали місце факти виплати заробітної плати нижче встановленого мінімуму.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Тернопільській області

 

СБУ впіймала начальника-хабарника, який за 3,5 тисячі євро влаштовував на роботу в тернопільський «Антикорупційний комітет України»

Головний податківець Тернопільщини хоче… відібрати хліб у Притули й Петросяна